Kokt eller rökt kalkon finns att köpa i handeln, vanligtvis skivad. Kalkonkött är ett magert och nyttigt. Används t.ex. som smörgåspålägg.
Kalkonbacon är inte "bacon" i ordets rätta bemärkelse (bacon = rökt bog- eller sidfläsk av gris), utan en baconliknande vara av blandat kalkonkött och som rökts och smaksatts med "baconkrydda".
Kalkonpastrami är kokt kalkon smaksatt med pastramikrydda.
Recept med Kokt och rökt kalkon }
Det finns 9 recept med Kokt och rökt kalkon }
-
Pasta carbonara
Svarighet: Lätt, Receptgivare:
-
Gobbles, gobbles - kalkonfrukost
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Blomkålssoppa med toastsnibbar
Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare:
-
Kalkondagobert
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fruktig smörgåstårta
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare:
-
Kalkonsallad (lätt måltid)
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Charketuriplatta (plockmat)
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Tunnbrödrulle med hummus och rostad paprika
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan